Відображення назв чинів святості в «Словнику української мови» в 11 томах - Мирончук, О. (Лексикографічний бюлетень, 2009)
Стаття присвячена лексикографічному аналізові терміносистеми чин святості. Проаналізовано кодифікацію назв чинів святості в загальномовному «Словнику української мови» в 11-ти томах; з’ясовано відображення термінологічного значення як одного з лексико-семантичних варіантів слова; досліджено процес детермінологізації й десакралізації назв чинів святості.