Когнітивні структури репрезентації хрематонімійних знань - Ткаченко, Г.В. (Ономастичні науки, 2012)
В запропонованій статті розглядаються основні структури репрезентації хрематонімів в ментальному лексиконі індивіда. Питання побудови моделей та схем організації ментального лексикону привертає велику увагу лінгвістів сьогодні. В предложенной статье рассматриваются основные структуры репрезентации хрематонимов в ментальном лексиконе индивида. Вопрос построения моделей и схем организации ментального лексикона привлекает огромное внимание лингвистов. The article deals with the main representation structures of chrematonyms in the mental lexicon of an individual. The task of model construction and scheme organization of mental lexicon attracts much attention of linguists today.