Наші презентації (Слово і Час, 2007)
Ольжич Олег. Вибрані твори / Упоряд. О.Зінкевич, передм. Є.Сверстюка. – К.: Смолоскип. – 2007. – 664 с. О.Ольжич. Поезія. Проза / Передм. М.Жулинського. Упоряд. Н.Лисенко. – К.: Вид-во імені Олени Теліги. – 2007. – 544 с. Олег Ольжич. Дух руїни –К.: Смолоскип, 2007. – 52 с. Київська Русь. – Кн. 4 (ХІІІ). Схід; Агатангел Кримський. Нариси життя і творчості / Ін-т сходознавства ім. А.Кримського НАН України. – К.: Видавничий дім Стилос, 2006. – 564 с. Ольга Слоньовська. Слід невловимого Протея: Монографія. – Івано-Франківськ: Плай; Коломия: Вік, 2006. – 688 с. Всесвіт. – 2007. – №7'8.