О граничном поведении регулярных решений уравнений Бельтрами - Ковтонюк, Д.А.; Петков, И.В.; Рязанов, В.И. (Доповіді НАН України, 2011)
В роботі отримано інтегральні умови на дилатаційне відношення рівнянь Бельтрамі, за яких має місце гомеоморфне продовження загальних гомеоморфних розв'язків класу Wloc^1,1 на межу у випадку обмежених опуклих областей та обмежених областей з гладкими межами класу C¹. Крім того, наведено критерії усувності ізольованих особливостей розв'язків вироджених рівнянь Бельтрамі. We obtained integral conditions on the dilatation quotient of the Beltrami equation guaranteing a homeomorphic extension of general homeomorphic solutions of the class Wloc^1,1 to the boundary in the case of bounded convex domains, as well as bounded domains with smooth boundaries of the class C¹. Moreover, the criteria of removability for the isolated singularities of degenerate Beltrami equations are given.