К теореме об обратном образе для L⊗B-измеримых многозначных отображений - Чикрий, А.А.; Раппопорт, И.С. (Доповіді НАН України, 2011)
Встановлено L ⊗ B-вимірність спеціальних багатозначних відображень, які відіграють важливу роль при побудові керувань динамічними об'єктами на основі теорем вимірного вибору та забезпечують суперпозиційну вимірність в ігрових задачах. The L ⊗ B-measurability of special set-valued maps, which play an important role in the construction of controls over dynamic objects on the basis of the measurable choice theorems and ensure the superimposed measurability in gaming problems, is established.