Постколоніальний аналіз – “правдиве дзеркальце” - Кочубей, Ю. (Слово і Час, 2007)
Рецензія на книгу: Ева М.Томпсон. Трубадури Імперії: Російська література і колоніалізм / Пер. з англ. М.Корчинської. – К., 2006. – 368 с.