Художня домінанта філософської лірики - Луцак, С. (Слово і Час, 2007)
Рецензія на книгу: Козлик І.В. Теоретичне вивчення філософської лірики і актуальні проблеми сучасного літературознавства. – Івано-Франківськ, 2007. – 591 с.