Конференція, присвячена драматургії Лесі Українки - Малютіна, Н. (Слово і Час, 2007)
4–6 жовтня 2007 року в Ялті на базі Кримського гуманітарного університету відбулася всеукраїнська наукова конференція “Драматургія Лесі Українки і шляхи розвитку модернізму в світовій літературі”. Ця конференція – органічне продовження традиційного вересневого свята “Лесина осінь”.