Декларація «Про ліквідацію всіх форм нетерпимості та дискримінації на підставі релігії чи переконань» (Відділення релігієзнавства Інституту філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України, 2005)
Проголошена Генеральною Асамблеєю ООН 25.ХІ.1981 р. (резолюція 36/55)