Управління привілеями як один із механізмів менеджменту - Галиця, І.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2004)
Наведено визначення поняття „системи управління привілеями” та показано їх суттєві переваги. Рекомендовано подальші дослідження в цьому напрямі сконцентрувати на розробці нових організаційних механізмів інноваційного процесу, побудованих на системах управління привілеями.
---------- Приведены определения понятия „системы управления привилегиями” и показаны их существенные преимущества. Рекомендовано дальнейшие исследования в этом направлении сконцентрировать на разработке новых организационных механизмов инновационного процесса, построенных на системах управления привилегиями.
--------- The definitions of the notion “systems of privileges control” are presented and their advantages are shown.It is recommended to focus further investigations on development of new organizational mechanisms of the innovation process which are built on the systems of privileges control.
----------