Заходи щодо зниження сукупного лізингового ризику в інноваційній діяльності - Турило, А.М.; Черемисова, Т.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2004)
Розкриваються різні підходи, що дозволяють знижувати ступінь ризику в ході реалізації інноваційних проектів на засадах лізингу. На основі аналізу нормативної і правової бази надано пропозиції, які спрямовано на усунення існуючих ризикових обмежень у сфері лізингово-інноваційної діяльності в Україні.
----------- Раскрываются разные подходы, которые позволяют снижать степень риска в ходе реализации инновационных проектов на основах лизинга. На основании анализа нормативной и правовой базы даны предложения, направленные на устранение существующих рисковых ограничений в области лизингово-инновационной деятельности в Украине.
----------- The article reveals the different approaches to reduce a degree of risk during realization of innovative projects on the basis of leasing. Based on analysis of normative and legal basis, the proposals are given to eliminate the restrictions in the sphere of leasing-innovative activity in Ukraine.
----------