Основні тенденції розвитку алюмінієвої промисловості на сучасному етапі - Ткаченко, А.М.; Ястребова, Ю.Ю. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2004)
Розглянуто основні тенденції розвитку алюмінієвої промисловості у світі та в Україні, визначено основних лідерів виробництва алюмінію на міжнародному ринку. ---------- Рассмотрены основные тенденции развития алюминиевой промышленности в мире и в Украине, определены основные лидеры по производству алюминия на международном рынке. ---------- The article deals with the basic tendencies in development of the aluminum industry in the worland in Ukraine. The attempt is made to show the leading manufacturers of aluminium in the world. ----------