Концептуальні питання формування регіональної політики адаптації промислових підприємств - Соколова, Л.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2004)
Запропоновано підхід до формування регіональної політики адаптації промислових підприємств, що базується на концептуальній моделі організації регіонального адаптаційно-маркетингового центру, який надає інформаційно-консультативну допомогу в організації процесу адаптації до мінливого бізнес-середовища.
---------- Предложен подход к формированию региональной политики адаптации промышленных предприятий, базирующийся на концептуальной модели организацирегионального адаптационно-маркетингового центра, который предоставляет информационно-консультативную помощь в организации процесса адаптации к изменяющейся бизнес-среде.
---------- The approach is offered to form the regional policy as for adaptation of industrial enterprises. It is based on the conceptual model for organization of the regional adaptation-marketing centre that renders information and consultive process to a changeable busines environment.
----------