Удосконалення методики оцінки ефективності впровадження результатів НТП у будівництві нафтових і газових свердловин - Худолєй, В.Ю. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2004)
Сформульовано основні методичні положення оцінки ефективності впровадження інноваційних проектів у будівництві нафтових і газових свердловин.
---------- Сформулированы основные методические положения оценки эффективности внедрения инновационных проектов в строительстве нефтяных и газовых скважин.
---------- The basic methodical rules of estimation of the introduction efficiency of innovate projects in the petroleum and gas chinks construction are formulated.
----------