Деякі аспекти теорії реструктуризації підприємств - Булєєв, І.П.; Могилов, Ю.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2004)
Досліджено теоретичні аспекти реструктуризації як процесу реформування підприємств, означено принципи, діапазон і напрями, форми, види, ступінь і етапи.
---------- Исследованы теоретические аспекты реструктуризации как процесса реформирования предприятий. Обозначены принципы, диапазон и направления, формы, виды, ступень и этапы.
---------- Theoretical aspects concerning the restructuring as the process of reforming the enterprises are investigated. The prinsiples are defined, as well the range, directions, forms, types, degree and stages.
----------