Аналіз фінансово-економічної діяльності вищого навчального закладу - Верхоглядова, Н.І. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2004)
Розглянуто значення фінансування вищої школи, від якого залежить успіх у підготовці висококваліфікованих фахівців, ефективний розвиток наукових досліджень, створення нормальних умов для навчальної і виробничої діяльності, підвищення конкурентоспроможності вищого навчального закладу.
---------- Рассмотрены значения финансирования высшей школы, от которого зависит успех в подготовке высококвалифицированных специалистов, эффективное развитие научных исследований, создание нормальных условий для учебной и производственной деятельности, повышение конкурентоспособности высшего учебного заведения.
---------- Financing of higher educational institutions is considered that has an influence on success in training of highly qualified specialists, on effective development of scientific research, on creation of good conditions for educational and prodution activities, on increase in competitiveness of the higher educational institution.
----------