Протестантське богослов’я комунікації - Балаклицький, М.А. (Відділення релігієзнавства Інституту філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України, 2010)
У статті розкрито особливості й роль богословських концепцій у формуванні протестантських засобівмасової інформації вУкраїни. Ключові слова: комунікація, протестант, журналіст, мас-медіа. The article describes the peculiarities and role of theological concepts in formation of Protestant mass media of the Ukraine. Key words: communication, Protestant, journalist, mass media.