Міжвідомчі інформаційно-телекомунікаційні системи, як результат реалізації цільових програм щодо обміну інформаційними ресурсами між державними органами - Алексеєв, В.А.; Терещенко, В.С. (Інститут програмних систем НАН України, 2009)
Проводиться аналіз детальної декомпозиції процесу обґрунтування потреб у технічних, програмних та фінансових ресурсах при створенні інтегрованих міжвідомчих інформаційно-телекомунікаційних систем у межах державних цільових програм для обміну інформаційними ресурсами між відомчими інформаційними системами зацікавлених відомств.----------------------- Проводится анализ детальной декомпозиции процесса обоснования потребности в технических, программных и финансовых ресурсах при создании интегрированных межведомственных информационно–телекоммуникационных систем в рамках государственных целевых программ для обмена информационными ресурсами между ведомственными информационными системами заинтересованных ведомств.------------------ The analysis of detailed decomposition of the process of a substantiation of necessity in technical, program will be carried out(spent) and financial resources at creation integrated interdepartmental is informational - telecommunication of systems within the framework of state target pro-grams for exchange by information resources between departmental information systems of the interested departments.