Решение некоторых обратных задач теплопроводности для составной пластины с использованием псевдообратных матриц - Сергиенко, И.В.; Дейнека, В.С. (Доповіді НАН України, 2011)
Розглянуто питання використання псевдообернених матриць для ідентифікації за скінченне число арифметичних дій деяких параметрів стаціонарної задачі теплопровідності для складеної пластини. The question of the use of pseudoinverse matrices for the identification of some parameters of the heat conduction stationary problem for a compound plate during a finite number of arithmetic operations is considered.