Об одном условии практической устойчивости движения - Хорошун, А.С. (Доповіді НАН України, 2011)
Розглянуто поняття практичної стійкості систем диференціальних рівнянь збуреного руху. Запропоновано умову, яка гарантує практичну стійкість досліджуваної системи відносно певним чином заданих областей. The notion of practical stability of the systems of differential equations describing a perturbed motion is investigated. One condition of such a stability relative to the regions which are defined in some way is proposed.