Игровые задачи сближения для динамических процессов с импульсными воздействиями - Химич, А.Н.; Чикрий, К.А. (Кибернетика и системный анализ, 2009)
Розглядаються ігрові задачі з імпульсними та геометричними обмеженнями на керування гравців. До дослідження конфліктно-керованих процесів з розривними траєкторіями застосовується метод розв’язуючих функцій, що дає змогу отримати достатні умови закінчення гри за скінченний гарантований час. This paper deals with game problems with impulse and geometric constraints on players’ controls. To analyze conflict-controlled processes with discontinuous trajectories, the method of resolving functions is used. This makes it feasible to derive sufficient conditions of the game termination in a finite guaranteed time.