Индивидуально-оптимальные равновесия некооперативных игр в отношениях предпочтения - Мащенко, С.О. (Кибернетика и системный анализ, 2009)
Для гри, що задана відношеннями переваги гравців на множині ситуацій, розглядається принцип індивідуальної оптимальності, який є узагальненням принципів оптимальності за Нешем, Бержем та Парето. На його основі проводяться характеризація і дослідження стабільності різних типів рівноваг ігрових задач. For a game specified on a set of situations by preference relations of players, the individual optimum principle is considered that is a generalization of Nesh, Berge, and Pareto optimum principles. On this basis, different types of equilibria and stability of game problems are characterized and investigated.