Интервальное оценивание альтернатив в задачах принятия решений - Гребенник, И.В.; Романова, Т.Е.; Шеховцов, С.Б. (Кибернетика и системный анализ, 2009)
Побудовано інтервальні математичні моделі задач прийняття рішень в умовах інтервальної невизначеності. Для розв’язання задач, вихідні дані яких задані в інтервальному вигляді, запропоновано модифіковані методи на базі детермінованих методів прийняття рішень та інтервального аналізу. The article considers interval models of decision-making problems under interval uncertainty. The solution approach for realization of the models is provided based on deterministic methods of decision-making and interval analysis.