Расписание ремонта основных средств - Остапенко, В.В.; Беляев, Д.А. (Кибернетика и системный анализ, 2009)
Розглянуто задачу побудови математичної моделі процесу ремонту об’єктів основних зaco6iв. Bci види ремонту діляться на поточні i капітальні. При деяких припущеннях відносно стаціонарності процесу модель досліджено i знайдено оптимальний момент першого капітального ремонту від початку експлуатації об’єкту основних засобів. The paper models the repair of fixed assets. The types of repair are maintenance and overhaul. The model is analyzed under some assumptions on the process stationarity, and the optimal time for the first overhaul is found.