Структурные модели алгоритмов в задачах прикладного программирования. II. Структурно-алгоритмический подход к моделированию программного обеспечения - Шинкаренко, В.И.; Ильман, В.М.; Скалозуб, В.В. (Кибернетика и системный анализ, 2009)
Формалізовано відносини між алгоритмами, які виражені різними засобами і виконуються різними пристроями. Процес розробки програмного забезпечення розглянуто з позиції міжмодельних перетворень. Проаналізовано можливості застосування структурно-алгоритмічного підходу в різних аспектах прикладного програмування. Сформульовано задачі дослідження алгоритмів у контексті виконання програм на ЕОМ. The paper formalizes the relations between algorithms presented by different means of notation and executed by different executive devices. The process of software development is considered in the context of the development and transformation of models. Possible applications of the structural-algorithmic approach in various aspects of applied programming are analyzed. Tasks of analyzing algorithms in the context of their software implementation are posed.