Совместное маскирование и оценивание информационных процессов при наличии динамических помех со случайной сменой структур - Булычев, Ю.Г.; Елисеев, А.В.; Бородин, Л.И.; Головской, В.А.; Мозоль, А.А. (Кибернетика и системный анализ, 2009)
Розвинуто метод маскування інформаційних процесів та оцінювання їхніх числових характеристик за результатами вимірів, що містять мультиструктурні кусково-неперервні перешкоди, для яких невідомі моменти перемикання структур. The paper develops a method for masking information processes and estimating their different numerical characteristics according to measurement data that contain multistructural piecewise-continuous interferences with unknown moments of structure switching.