Периодические решения для класса нелинейных эволюционных уравнений гиперболического типа - Касьянов, П.О.; Задоянчук, Н.В.; Ясинский, В.В. (Кибернетика и системный анализ, 2009)
Конструктивно обґрунтовано існування періодичних розв’язків для класу нелінійних еволюційних рівнянь гіперболічного типу. Одержано нові апріорні оцінки. Розглянуто приклади, що ілюструють результати роботи. The existence of periodic solutions is constructively grounded for a class of nonlinear hyperbolic evolution equations. A priori estimations are obtained. Examples illustrating the presented results are given.