Кирило Транквіліон-Ставровецький — чернігівський першодрукар - Ситий, І. (Сiверянський лiтопис, 2013)
Стаття присвячена життю та діяльності Кирила Транквіліона-Ставровецького, чернігівського першодрукаря. Статья посвящена жизни и деятельности Кирилла Транквиллиона-Ставровецкого, основателя печатного дела на Черниговщине. The article is devoted to the life and work of Cyril Tranquillien Stavrovetskogo, founder of Printing in Chernihiv.