Освітній округ – шлях до якісної освіти - Заліський, А. (Сiверянський лiтопис, 2013)
У статті піднімається проблема забезпечення якісної освіти в умовах сільського регіону, подається досвід діяльності освітнього округу, розкриваються головні напрямки в організації роботи опорної школи. В статье поднимается проблема обеспечения качественного образования в условиях сельского региона, анализируется опыт работы образовательного округа, раскрываются главные направления в организации работы опорной школы. The article raises the problem of providing quality education in rural areas, examines the experience of the educational district and reveals the main trends in the organization of the support of the school.