Нефть и природный газ на континентальном склоне Австралазии - Краюшкин, В.А.; Клочко, В.П.; Гусева, Э.Е.; Масляк, В.А. (Геология и полезные ископаемые Мирового океана, 2011)
На континентальном склоне Австралазии в экономической зоне Восточного Тимора, Индонезии, Малайзии и Филиппин имеются 59 глубоководных (233–1841 м) месторождений нефти и газа, заключённых в карбонатах, песках и песчаниках осадочных бассейнов кайнозойско мезозойского возраста. На континентальному схилі Австралазії в економічних зонах Східного Тімору,
Індонезії, Малайзії та Філіппін є 59 глибоководних (233–1841 м) родовищ нафти та
газу, які містяться у карбонатах, пісках і пісковиках осадових басейнів кайнозойсько -мезозойського віку. In the Australasia’s continental slope off the Eastern Timor, Indonesia, Malaysia and
Philippines, there are 59 deepwater (233 1841 m) oil and gas fields occurring in carbonates,
sands and sandstones of the Cenozoic Mesozoic age sedimentary basins.