Перспективи використання сапропелю Чорного моря у медицині - Дюдюн, А.Д.; Федотов, В.П.; Горбунцов, В.В.; Поліон, Н.М.; Ягмур, С.С.; Горбунцова, В.І.; Ягмур, В.Б. (Геология и полезные ископаемые Мирового океана, 2011)
Показано необхідність та перспективи застосування чорноморських
сапропелів у медицині. Визначено основні напрями дослідів у цій області. Показана необходимость и перспективы применения сапропеля Черного моря в
медицине. Определены основные направления исследований в этой области. A necessity and prospects of application of the Black sea sapropel in medicine is shown.
Basic directions of studies on these problems are determineted.