Коррекция нарушений менструального цикла при нейрообменно-эндокринном синдроме - Михайлюта, М.А.; Жесткова, И.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Обстежено 60 хворих з порушеннями менструального циклу при нейрообмінно-ендокринному синдромі.
проведено лікування з використанням агоністів дофаміну (парлодел, достінекс) на тлі редукційної дієти; 20
хворим проведено патогенетично-симптоматичну терапію. Доведено ефективність використання агоністів
дофаміну 60 patients with menstrual cycle irregularities caused by the neuroendocrine-metabolic syndrome have been
examined. The treatment with dopamine-agonists (parlodel, dostinex) was used, 20 patients were treated with using
of classic patogenetic-symptomatic treatment. The efficiency of dopamine-agonists has been established.