Причины нарушения репродуктивной функции при аденомиозе - Рожковская, Н.Н.; Кобылянская, И.А.; Евдокимова, В.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Робота присвячена визначенню патогенетичних факторів порушення репродуктивної функції у жінок з аденоміозом. проведено ретроспективний аналіз клінічних даних і досліджень в репродуктивних клініках, і отримані дані про різні фактори, що впливають на розвиток безпліддя у пацієнток з аденоміозом та пошук шляхів поліпшення умов імплантації у таких жінок. The work is devoted to the investigation of the pathogenetic factors of reproductive disorders in women with adenomyosis . A retrospective analysis of clinical data and researches in reproductive clinics and provided data about various factors, influenced on the development of infertility in women with adenomyosis and find the ways to improve the conditions of implantation in these women.