Синдром «пустых» фолликулов - Рыбалка, А.Н.; Баскаков, П.Н.; Яковенко, С.А.; Литвинов, В.В.; Сулима, А.Н. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У статті описано випадок розвитку синдрому «порожніх» фолікулів. проаналізовано фактори ризику
та профілактичні заходи щодо уникнення розвитку даного синдрому. Намічені основні напрямки лікувально-
діагностичних заходів у жінок із зазначеним ускладненням допоміжних репродуктивних технологій. This article describes a case of empty follicle syndrome. Risk factors and preventive measures of development
of this syndrome were analyzed. Basic directions of diagnosis, treatment and prophylaxis of that specific in vitro
fertilisation complication were planned.