Управління процесами реструктуризації промислових підприємств в умовах економічних реформ - Андрушків, Б.; Кирич, Н.; Погайдак, О. (Вісник економічної науки України, 2012)
У статті визначається сутність реструктуризації промислових підприємств. Запропоновано заходи та методологічні підходи щодо проведення щодо проведення реструктуризації на промислових підприємствах в умовах економічних реформ. В статье определяется сущность реструктуризации промышленных предприятий. Предложены меры и методологические подходы по проведению о проведении реструктуризации на промышленных предприятиях в условиях экономических реформ. This article defines the essence of industrial restructuring. The measures and methodological approaches to the conduct of the restructuring of industrial enterprises in economic reforms.