Если человечество не изменит концепцию своего развития, оно погибнет - Белопольский, Н. Г. (Вісник економічної науки України, 2012)
Сложная современная политическая, социально-экономическая, межнациональная, религиозная и пр. ситуация в мире требует от интеллектуальной элиты и особенно
от политиков, ученых обществоведов, экономистов сформировать и предложить новую концепцию развития мира. Складна сучасна політична, соціально-економічна,
міжнаціональна, релігійна та ін. ситуація в суспільстві
вимагає від інтелектуальної еліти і особливо від політиків, вчених суспільствознавців, економістів сформувати
та запропонувати нову концепцію розвитку суспільства. Complicated modern political, socio-economic, international, religious and other situations in the world call on all
the brainpower and especially policy-makers, scholars, social
scientists, economists to elaborate and offer a new concept of
the world development.