Інноваційно-маркетинговий стратегічний розвиток промислового підприємства: аспекти вирішення конфлікту економіки та екології - Даниліна, Н. В. (Вісник економічної науки України, 2012)
Досліджено аспекти вирішення конфлікту між економічними цілями промислового підприємства в рамках його інноваційно-маркетингового стратегічного
розвитку та вирішення екологічних проблем територій,
де функціонує підприємство. Исследованы аспекты разрешения конфликта между
экономическими целями промышленного предприятия в
рамках его инновационно-маркетингового стратегического развития и решения экологических проблем территорий,
где функционирует предприятие. Investigated aspects of the conflict between the economic objectives of the industrial enterprises under its marketing
innovation and strategic development and environmental issues areas where the company operates.