Державне регулювання розвитку внутрішнього ринку металопродукції - Гончар, Т. В. (Вісник економічної науки України, 2012)
У статті розглянуті проблеми вдосконалення організаційно-економічного механізму державного регулювання розвитку внутрішнього ринку металургійної продукції. Запропоновано ранжування галузей - споживачів
металопродукції та, відповідно, впровадження для них
різних механізмів державно-приватного партнерства. В статье рассмотрены проблемы совершенствования
организационно-экономического механизма государственного регулирования развития внутреннего рынка металлургической продукции. Предложено ранжирование отраслей-потребителей металлопродукции и, соответственно,
внедрение для них различных механизмов государственно-
частного партнерства. The paper considers the problem of improving the organizational and economic mechanism of state regulation
of intra-ternal market of steel products. Proposed ranking of
consumer — rasley metal and, consequently, the introduction
of these various mechanisms for public-private partnership.