Изменения морфофункционального состояния желудка крыс в условиях действия эпихлоргидрина и их коррекция - Смирнов, С.Н.; Кувенёва, М.Л.; Тыщик, Е.Ю.; Кувенёв, А.А.; Смирнов, А.С. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У роботі виконано дослідження змін вмісту електролітів, рН шлункового соку, а також змін цитологічного складу зіскрібу зі слизової оболонки шлунку щурів під впливом епіхлоргідрину, при введенні екстракту ехінацеї пурпурної, а також при спільній їх дії. Research of changes of maintenance of electrolytes, рН of gastric juice, and also changes of cytological composition of scrape from the mucous membrane of stomach of rats under act of epichlorohydrin, at introduction of extract of Echinacea purple, and also at their general action was made.