Оцінка геологічного ризику при дослідженні інвестиційної привабливості нафтогазоперспективних об’єктів (на прикладі Східної частини українського сектора Чорного моря) - Толкунов, А.А. (Геология и полезные ископаемые Мирового океана, 2011)
Розглядаються основні складові геологічного ризику, які досліджуються нафтогазовидобувними компаніями при оцінці інвестиційних ризиків.
Пропонується використання наведених методик при оцінці інвестиційної привабливості нерозподіленого фонду структур східної частини українського сектора Чорного моря. Рассматриваются основные составляющие геологического риска, исследуемые нефтегазодобывающими компаниями при оценке инвестиционных рисков. Предлагается
использование приведенных методик при оценке инвестиционной привлекательности нераспределенного фонда структур восточной части украинского сектора Черного моря. The basic components of the geological risk, researched exploration and production
companies in assessing investment risk. It is proposed to use the above techniques in the
evaluation of investment attractiveness of the unallocated fund structures of the east part
Ukrainian sector of the Black Sea.