Матеріальне стимулювання трудової діяльності на підприємствах електроенергетики - Костін, Д. Ю. (Вісник економічної науки України, 2012)
У статті визначено недоліки у системі матеріального стимулювання на підприємствах електроенергетики.
Обґрунтовано теоретико-методологічних засади удосконалення системи матеріального стимулювання трудової
діяльності на підприємствах електроенергетики. Визначено напрями підвищення ефективності матеріального
стимулювання на підприємствах електроенергетики. В статье определены недостатки системы материального стимулирования на предприятиях электроэнергетики.
Обоснованы теоретико-методологические основы совершенствования системы материального стимулирования
трудовой деятельности на предприятиях электроэнергетики. Определены направления повышения эффективности
материального стимулирования на предприятиях электроэнергетики. Material incentives deficiencies in electroenergy enterprises are specified in the article. The theoretic and methodological principles of improving the material incentives
system of work activity in electroenergy enterprises are substantiated. The ways of improving the material incentives efficiency in electroenergy enterprises are specified.