Механізм забезпечення розвитку зовнішньоекономічної діяльності на рівні регіону - Лисюк, В. М.; Циналєвська, І. А. (Вісник економічної науки України, 2012)
В статті розглянуто механізм формування та реалізації зовнішньоекономічної політики на регіональному
рівні. Визначені інструменти розвитку зовнішньоторговельної та інвестиційної діяльності, які, на нашу думку,
могли б бути реалізовані на рівні обласних державних
адміністрацій України. В статье рассмотрен механизм формирования и реализации внешнеэкономической политики на региональном
уровне. Определены инструменты развития внешнеторговой и инвестиционной деятельности, которые, по нашему
мнению, могли бы быть реализованы на уровне областных
государственных администраций Украины. In the article the mechanism of forming and realization
of foreign economic policy at regional level is considered.
The instruments of development of foreign trade and investment activity, which, to our opinion, would be implemented
at the level of regional state administrations of Ukraine are
determined.