Аналіз впливу фондовіддачі на показники прибутку і рентабельності - Писаренко, Б.А.; Проценко, Н.Б.; Писаренко, А.Б. (Вісник економічної науки України, 2012)
Розглянуто вплив фондовіддачі на прибутковість і рентабельність промислового виробництва в зв’язку із збільшенням вартості основних фондів при переході на інноваційно-інвестиційну модель розвитку виробництва. Рассматривается влияние фондоотдачи на прибыльность и рентабельность промышленного производства в святи с увеличением стоимости основних фондов при переходе на инновационно-инвестиционную модель развития производства. The influence of capital productivity on profit indexes and profitability of industrial production due to the increased value of fixed assets during the transition to innovation-investment model of production development is considered.