Новые возможности повышения эффективности гигиенических мероприятий в комплексной профилактике кариеса зубов у детей - Бабушкіна, Н.С. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У роботі представлені результати клінічних досліджень з вивчення ефективності профілактиці карієсу зубів у дітей. Показани нові методи, які дозволяють покращити стан гігієни порожнини рота та
підвищити рівень неспецифічної резистентності In work results of clinical researches on studying efficiency of preventive maintenance of caries of a
teeth at children are submitted. New methods which allow to improve a condition of hygiene of an oral cavity are shown and to increase a level of nonspecific resistence.