К оценке перспектив нефтегазоносности некоторых участков Азовского моря - Есипович, С.М.; Семёнова, С.Г.; Семенец, О.И. (Геология и полезные ископаемые Мирового океана, 2010)
На основе интерпретации данных динамических параметров сейсмических волн (амплитуды отраженных волн) трех региональных сейсмических профилей в Азовском море, уточнено глубинное строение и перспективы нефтегазоносности исследуемых участков. На основі інтерпретації даних динамічних параметрів сейсмічних хвиль (амплітуди відбитих хвиль) трьох регіональних сейсмічних профілів в Азовському морі було
уточнено глибинну будову та перспективи нафтогазоносності вивчених ділянок. On the base of interpretation of dynamic parameters of seismic waves (amplitude at
reflected waves) on thee regional profiles in the Azov Sea, the deep structure and oil-and-gas perspectives of investigated areas were updated.