Гошовський С.В. (До 60-річчя від дня народження) (Геология и полезные ископаемые Мирового океана, 2010)
Гошовський Сергій Володимирович – директор Українського державного геологорозвідувального інституту, доктор технічних наук, професор, член кореспондент Інженерної академії та академік Української нафтогазової академії, Заслужений працівник промисловості України, Почесний розвідник надр. Він є відомим українським вченим у галузі геологічних та геофізичних досліджень, технологій інтенсифікації видобутку нафти й газу з використанням енергії вибуху, нетрадиційних джерел енергії.