Оценка некоторых маркеров апоптоза у детей с хронической гастродуоденальной патологией в периоде обострения - Кот, А.О. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У цій роботі представлені результати дослідження маркерів апоптозу sCD 95 і Аннексина V у дітей з хронічним Нр- асоційованим гастритом, хронічним Нр- не асоційованим гастритом і виразковою хворобою дванадцятипалої кишки Нр-асоційованою в періоді загострення на етапі стаціонарного лікування. This paper presents the results of the study of apoptosis markers sCD 95 and Anneхin V in children with chronic gastritis associated with Hp, chronic gastritis not associated with Hp and duodenal ulcer disease associated with Hp in the period of acute phase treatment in hospital.