Анализ состояния и особенностей развития предприятий машиностроения - Филипишин, И.В. (Вісник економічної науки України, 2012)
Результаты анализа состояния предприятий машиностроения и выявленные проблемы используются для определения целей развития, разработки подходов, методов и механизма управления развитием, обеспечивающих достижение и пролонгацию конкурентных преимуществ. Результати аналізу стану підприємств машинобудування та виявлені проблеми використовуються для визначення цілей розвитку, розробки підходів, методів і механізму управління розвитком, що забезпечують досягнення і пролонгацію конкурентних переваг. Analytical results of the state of machine-building enterprises and problems identified are used to determine development goals, approaches, methods and management tools that support achievement and prolongation of competitive advantage.