Розвиток страхового ринку в регіонах України - Рядно, О.А.; Рибальченко, Л.В. (Вісник економічної науки України, 2012)
На основі показників фінансової діяльності страхових
організацій по окремих регіонах України проаналізовано
розвиток українського страхового ринку у регіональному
аспекті. За допомогою методу модифікованої головної
компоненти побудовано узагальнений показник розвитку
страхування в регіонах країни за 2008–2010 роки. На основании показателей финансовой деятельности
страховых организаций в регионах Украины проанализировано развитие украинского страхового рынка в региональном аспекте. С помощью метода модифицированной
главной компоненты построен обобщенный показатель
развития страхования в регионах страны за 2008–2010 года. In the present article on the basis of total data of financial activity of some companies the development of Ukrainian insurance market in terms of regional aspect was analyzed.
The method of modified main component laid basis for the
generalized parameters of insurance development in Ukraine
during 2008–2010.