Анализ случаев смертельных отравлений алкоголем и наркотиками лиц мужского пола в АР Крым - Бабанин, А.А.; Беловицкий, О.В.; Скребкова, О.Ю.; Уланов, В.С. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Проведено аналіз смертельних отруєнь алкоголем і наркотиками чоловічого населення Автономної Республіки Крим у 2005-2009 роках з отриманням епідемічних характеристик даних
смертельних отруєнь. An analysis of fatal poisonings by alcohol and drugs of male population of Crimean Autonomic Republic in 2005-2009 was made. The epidemic characteristics of these poisonings were obtained.